Media cursussen & leer/werkbedrijf voor media

Vanaf augustus 2016 tot augustus 2017 ben ik mede-oprichter, studentenbegeleider en bestuurslid van Stichting Infamous Productions geweest; Een media leerwerkbedrijf dat stageplaatsen biedt en media cursussen geeft aan met name jongeren. Infamous biedt cursisten en stagiaires de mogelijkheid om onder begeleiding van bevoegde docenten betaald praktijkervaring op te doen voor echte opdrachtgevers. De ultieme leerervaring: Op maat en in de praktijk.
Daarnaast heeft Infamous een Tv-kanaal (B-onair), wat het leer/werkbedrijf continuïteit biedt het mogelijk maakt om mediamakers van de eilanden producties te laten maken en uit te zenden.
Meer informatie: www.b-onair.com

Mijn taken binnen Infamous Productions:
Het geven van cursussen in o.a. video, WordPress en grafisch ontwerp, begeleiding van cursisten en stagiaires bij de uitvoering van externe opdrachten, bestuurslid, mede bepalen beleidsstrategie, businessplannen mede geschreven, publiciteit, website, realisatie huisstijl en Pr-materiaal, 

Camerawerk, montage en animatie:
Daarnaast leverde ik, evenals mijn collega's en de cursisten, camerawerk en monteerde ik onze bedrijfsfilms. Ik maakte daarbij de animaties, de graphics, bewerkte en monteerde de audio, deed de kleuring en droeg zorg voor de afwerking en aanlevering.

Selectie uit mijn werkzaamheden voor Infamous:

Onderwerp:
"Fast Ferry"
Complex verhaal begrijpelijk gemaakt met animaties

Opdrachtgever:
B-onair
(TV kanaal Infamous)

Mijn skills:
Animaties
Montage
Kleuring
Audio
Camera (deel)

Onderwerp:
Portret over José Rosales, de nieuwe korpschef Korps Politie CN

Opdrachtgever:
Rijksdienst Caribisch Nederland

Mijn skills:
Montage
Animatie
Nabewerking
Kleuring
Audio

Onderwerp:
Presentatie van het bike team van Korps Politie CN

Opdrachtgever:
Korps Politie Caribisch Nederland

Mijn skills:
Montage
Nabewerking
Kleuring
Audio
Camera (deel)

Onderwerp:
Wervingsspotje voor mensen die interesse hebben om terug te keren naar en te werken in de Cariben als regio van herkomst.

Opdrachtgever:
We Connect

Mijn skills:
Montage
Nabewerking
Kleuring
Audio

Selectie van grafisch ontwerp voor Infamous:

Op basis van het logo (door studenten) het complete design van de huisstijl van Refendum Bonaire 2015, inclusief: het logo, de Facebook page, de officiële website, de billboards bij Flamingo Airport en in Kralendijk, het design van twee nieuws bulletins en de poster.

Billboards

Nieuws bulletins

Posters

Internet

 

Op basis van het logo (door studenten) ontwerp van de huisstijl van Infamous, inclusief website (www.infamous.productions) en flyers.

Opdrachtgever:
Infamous Productions

Type:
Huisstijl
Onder andere:
+ website

+ folders

Mijn skills:
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe Indesign
WordPress